O podjetju

Zgodovina

Podjetje STOPAR PGM d.o.o. je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1994, ko je bila dejavnost organizirana v obliki organizacijske oblike Stojan Stopar s.p. Marca 2008 se je podjetje preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo STOPAR PGM d.o.o., ki uspešno nadaljuje začrtano pot.

Smo srednje veliko podjetje, naš kolektiv obsega 40 redno zaposlenih sodelavcev iz različnih poklicev, sodelujemo pa tudi z več stalnimi zunanjimi sodelavci za različna gradbena in specialna dela. Delujemo na lokalnem območju pa tudi pri največjih gradbenih projektih širom Slovenije. 

Kakovostno delo in pošten odnos do strank sta odliki, ki zaznamujeta naše podjetje. Razpolaganje z zadostnimi kapacitetami in številom zaposlenih nam omogočajo, da dogovorjena dela opravimo v skladu z naročnikovimi željami, predvsem pa v dogovorjenih rokih. Naše glavne usmeritve so zagotavljanje kakovostne izvedbe vseh storitev, ki jih ponujamo, ter celosten pristop k vsakemu projektu. 

Smo lokalno in družbeno odgovorno podjetje; sponzoriramo lokalno balinarsko društvo in marsikatero lokalno prireditev. Vsako leto sponzorsko poskrbimo tudi za prevoz smreke v dolino, katera okrašena z božično novoletnimi lučkami, lepša naše mesto ter počutje ljudi skozi praznični december.


Vizija

Z razširitvijo spleta nudenih storitev, z visoko strokovnostjo in motivacijo zaposlenih ter izjemno učinkovitostjo, želimo postati ugledno in konkurenčno podjetje znano po fleksibilnosti in kakovosti ter najboljša izbira za vse nove in obstoječe kupce.


Poslanstvo

Poslanstvo Stopar PGM d.o.o. je nudenje kakovostnega in zanesljivo opravljenega dela ter ustvarjanje odnosa s svojimi kupci na način, ki zadovoljuje njihove naraščajoče zahteve in želje. Družbi in celotnemu okolju želimo dajati vtis dinamičnega, odprtega in prilagodljivega podjetja na področju nizkih  in visokih  gradenj.

Naše prednosti

Card image cap

Lasten strojni in vozni park


Card image cap

Servis gradbene mehanizacije


Card image cap

Avtobusni prevozi


Card image cap

Strokoven in izkušen kader


Kje nas najdete